Ljubav

Lipi moji, ovo sve što smo pisali, ovo o voljenju svih ljudi, može li se to ili ne može – to nam je sve U V J E T O V A N A ljubav! Premda u u nekoj apstraktnoj dubini svoga srca znam da su uvjetovana i bezuvjetna Ljubav jedno te isto ili barem dolaze iz istog Izvora, ipak dolaskom u ovaj svijet Ona postaje zaduženje života i čini se kao da je netko odjednom ugasio svjetlo ili nam je stavio povoj na oči, odjednom se nađemo u nepoznatoj tami, imamo neko sjećanje da bi tu moralo biti nešto, neka veličanstvenost, pa pipkamo rukama, udaramo u predmete slijepi i frustrirani. Od tada pa nadalje naša misija postaje traganje za tim sjećanjima, ali se ne snalazimo, pa tragamo u ograničenosti ovoga svijeta želeći doznati kako Ljubav izgleda, gdje se nalazi, koliko je teška i koliko košta.

Hvatamo se strašno ozbiljno tog zadatka, postajemo spremni na sve, žestoko se borimo oko bujica korumpiranih informacija do kojih dolazimo! Neprestano tražimo potvrde o njoj, dokaze, pristajemo na energetsku razmjenu, trgovanje kvalitetom i kvantitetom Ljubavi. U međuvremenu, na nepoznatom mjestu u dubini našeg bića, nalazi se žarište tog sjećanja, onog što smo donijeli sa sobom ovdje, pogonsko gorivo koje nas gura da izdržimo sve ovo, traume, bol i patnju stalnog traganja za tim istim Izvorom kojeg uvijek nosimo sa sobom!

Kako je moguće voljeti sve ljude na ovoj planeti, sve životinje, cijeli svijet? Po mom iskustvu, tome nas uči Ho’oponopono! To je praksa koja nam kaže: pokušajte voljeti iza oblika, iza riječi, iza želja i ambicija. Volite iza onog brda, pa opet iza one planine, pa dalje iza one pustinje, preko mora, jezera, kopna. Volite iza Mjeseca, Sunca, volite iza zvijezda, iza Svemira. Ako volite na taj način prema Beskonačnosti, uvijek iza slijedeće prepreke, vaša Ljubav postaje golemo polje svijesti što prožima svu tu veličinu, provlači se kroz forme, oblike, sve ljude i druga živa biča, predmete, planete.
Vaša Ljubav doseže Božansku rezonancu u kojoj potpuno nestajete, rasplinje se sva vaša uvjetovanost, ponovno se pali svjetlo spoznaje da ono nikada nije ni bilo ugašeno. Tada možemo voljeti sve ljude, bez pardona biti predani tom spokojstvu, praznini i tišini. To je Nula.
– Neno L.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s