Zašto je HO najlakši način, i je li zbilja najlakši?

hPostavila sam pitanje: Zašto je HO najlakši način i je li zbilja najlakši.

Iskreno, unaprijed se radujem svim odgovorima, jer mi se čini da se kroz komunikaciju razvija jedna živa energija, a ne pasivna i “mrtva” kao kod čitanja tekstova i poruka koje su napisali zbilja iznimni i mudri ljudi. U njihovoj mudrosti se ogleda onaj dio nas koji se na neki način prepoznaje u rečenom ili pročitanom, ali kako je za HO ključno da hopsamo (dakle praksa) tako je i u svemu ostalom vlastito iskustvo presudno – bez obzira čime se bavili.
Što više osobnog iskustva to bolje, pa makar to iskustvo i nije baš uvijek najugodnije, ali to je ustvari jedini pravi način za bilo kakvo napredovanje.
Moje pitanje nije provokacija nego poziv na komunikaciju. Svatko od nas nešto doživljava i nije obavezno da se svakodnevno nekome očitujemo o svojim iskustvima, ali ovdje smo svaki dan (uglavnom) pa lijepo je da možemo izmijeniti i po koju rečenicu međusobno o temi koja nas je spojila.

Evo, ja ću napisati zašto ja hopsam:

Iako meditiram najmanje 2 puta dnevno (meditirati obožavam), po cijele dane slušam ili pjevam razno razne mantre, pa ipak kad sam se susrela sa HO oduševila sam se, jer sam napokon imala mogućnost cijeli dan čistiti. HO je jednostavan po tom pitanju – s njim je moguće čistiti cijeli dan kontinuirano bez nekih velikih komplikacija.
Hopsanje je jednostavno jer ne zahtijeva nikakav poseban obred (prakticira ga i moja kćer od 8 godina) Nisu potrebni nikakvi specijalni osjećaji, ne moramo se stavljati u nikakva posebna stanja i sl.

Ipak jedna stvar je ključna kod HO, bar što se mene tiče. Svake sekunde mi radimo neki izbor i ono što će se desiti u budućnosti ovisi isključivo o sadašnjosti. Svaki moj izbor Sada mijenja slijed događaja. Sa svakim Volim te nešto se mijenja u korist dobroga, ne samo za mene nego za sve.

Zamislite da ste sa svojim dosadašnjim životom stvorili takvu situaciju čije očitovanje u budućnosti nije ugodno ni za vas ni za vašu okolinu. Ona je tu – jednostavno čeka da se realizira i njeno očitovanje je vrlo izvjesno, osim, ako netko ili nešto to ne spriječi.
Volim te (hopsanje) je izbor koji mijenja, korigira sve ono “loše” što se može dogoditi zbog utjecaja raznoraznih programa. Što češće hopsamo to je naš izbor bolji, a budućnost ljepša i svjetlija ♥ ♥ ♥

– Dani Ella

Jedan odgovor

  1. Ja mislim da je to odlična tehnika čišćenja. Ima izvesnih protivurčnosti i preterivanja koje mi se ne dopadaju, ali me to ne sprečava da primenjujem tehniku i postižem rezultate. Mislim na vrlo negativan pristup levoj hemisferi mozga i njenim funkcijama, zatim se negira potreba vizueliziranja, a insistira se na verbalnom izražavanju. Ja sam za integraciju funkcija obe hemisfere, te upotrebu svh kanala kojima primamo informacije. Pozdrav, Dragana

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s