Čudo, čudence…

ačČudo, čudence.. 1+. Više im ne znam broj. Svako proslavim i okupam bujicama smijeha i suza. I dalje uporno čistim, svaki dan 24-7.

Ovaj put sam bila bez očekivanja (ali stvarno), već sam se odlučila za jednu ne baš privlačnu opciju koja je bila izvediva. Na „problem“ sam zaboravila.
I onda, u tijeku riješavanja problema koji sam imala, riješio se i taj problem. Na iznenađujuć, fin i elegantan način. Vidjela sam rješenje i gledala ga bez riječi, pomisao „ja bih to htjela svim srcem“ se nije formirala u mom umu, samo sam bila zapanjena pred ljepotom za koju sam bila sigurna da je ne mogu imati. Ko Pepeljuga, samo što ja nisam plakala, nego sam odustala od bala. 

Ma sad ću staviti i tijaru, da ga j.., staviti ću je. 

Problem je postojao. Postojala je moja namjera da ga riješim. Nisam radila dramu, nisam razmišljala o tome. Misli su uvjerenja, a mi smo ih skloni taložiti, hraniti ih novima, davati im našu energiju, biti u otporu. Otpor je blokirana energija, stagnacija. Kada otpustimo, više nismo u otporu i tek tada dopuštamo energiji da se mijenja i da unosi promjene u naš život.
Volim te i hvala ti zapošljavaju um, prekidaju tok misli koji radi gore naveden kuršlus, a ujedno čiste uvjerenja i čine nas protočnijima. Ja to vidim kao tunel koji našu dušu, našu pravu prirodu, Sebstvo povezuje s Božanskom energijom. Tunel nikada ne nestaje, put kroz njega uvijek postoji, naša je odluka hoćemo li zatrpavati tunel smećem toliko da postane mračan ili ćemo puštati svjetlost, redovito čisteći tunel. Svakodnevno preuzimamo novo smeće, ponekad mislimo da to smeće pripada nama, ponekad ga smatramo našom pravom prirodom.

Zato je potrebno stalno čistiti, za ono što smo preuzeli, za ono što preuzimamo i za ono što ćemo preuzeti. Kada očistimo malen, sićušan dio našeg tunela, svjetlost koja se probije osvjetli nas do kosti i sjeti naše prave prirode.
Ho oponopono hvala ti! 

– Petra Varšić

Jedan odgovor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s