ŠTO SE TO PROMIJENILO??

indir
Što se to promijenilo? Bila sam jedna od onih koja ni u dućan bez auta išla nije… tjelovježba mi je bila samo u mislima i divila sam se ljudima koji u njoj uživaju.. al u praksi kod mene je bila prisutna nekoliko tjedana u kontinuitetu i onda opet “razlozi” za reći NE fizičkoj aktivnosti… i tako godinama u krug… hvala hvala hvala… čišćenje je naravno prisutno… i neprestance se samo pojačavalo.

30.12.2014., došao je dan, predala sam ključeve i auto nakon što sam punih 19 godina imala razne automobile (niti jedan dan bez)… a to jutro pogledam kroz prozor i parkirno mjesto nakon 19 godina prazno… prijatelji, roditelji, svi me pitaju, kako ćeš bez auta? Imaš i maleno dijete… a ja mirno, nikad mirnije pogledam ih  i kažem: sve je u redu, dapače, osjećam beskrajan mir, slobodu i sigurnost s tom odlukom… i sad je vrijeme za to iskustvo…

Već prvo sljedeće jutro ja i moja šestogodišnja curica 40-ak min pješačile do vrtića.. i još 40-ak popodne u povratku.. i da, ni sanjati mogla nisam, kakav je to divan, ispunjujući osjećaj bio… smijale se, čitale/učile brojke i slova na registracijskim tablicama parkiranih automobila, slušale cvrkut ptica, promatrale lišće kako se na stablima njiše, “vježbale”sadašnji trenutak kroz disanje i korake (lijeva noga, desna, lijeva desna) 🙂

Bože, hvala ti na tom iskustvu!!!
A koliko tek bogatog iskustva u danima koji su uslijedili, gdje dnevno 10-tke km propješačim s ruksakom na leđima… od centra grada (i raznih obveza) do frizera, kozmetičara, kava s prijateljicama… i da, osoba koja je uvijek i svugdje bila s autom, sada ide pješke..

Što se to promijenilo? Svjesnost o važnosti i vrijednosti da mogu i SA i BEZ… DUBOKA SPOZNAJA o tome.. to ima veze isključivo samnom j mojim UNUTARNJIM STANJEM!!! Hvala hvala hvala.
To naravno ne znači da ja više neću imati auto, dapače, ono stiže u onaj trenutak koji bude najbolji za mene… bez očekivanja, s povjerenjem… pitala sam sebe, zbog čega nisam mogla imati npr auto na parkingu i odlučiti da pješačim? Ali ne, nije išlo… uvijek sam našla neki razlog zašto sjesti i upaliti auto. Prvenstveno je to bilo VRIJEME, a ni slutila nisam, koliko mi se SADA vrijeme produžilo. Zaista, osjećam OBILJE vremena koji sad imam na raspolaganju. A razlog tome, dragi moji je SADAŠNJI TRENUTAK, BITI OVDJE I SADA!!! 10 godina tragam za njim i sad je stigao!! Koje olakšanje i sloboda (unutarnja)!!!

A kad mi auto treba za neke duže relacije ili u danima kad sam vec propješačila kilometre i kilometre, tu su moji prijatelji, roditelji, brat, bivši suprug, suradnici, susjedi, treneri, mnogi dragi ljudi, koji svi imaju automobile i eto meni prijevoza!! I da, ne smijem zaboraviti da već puna 3 mjeseca treniram (i tijelo,ne samo um) i to 3x tjedno!! Hvala mom osobnom treneru, na podršci, strpljenju i motivaciji koju mi pruža. I k tome vrhunsku zabavu u vrlo zahtjevnim treninzima (sjetite se što sam o tjelovježbi napisala na početku ovog teksta)!!!!

Hvala hvala hvala
Sve, baš sve je moguće kada:
a) prihvatimo odgovornost za sve što nam se događa
b) s hvala i volim te “čistimo”/ brišemo stare programe i dajemo priliku da djelujemo iz Inspiracije
c) bez očekivanja
d) stavimo fokus i zahvalni smo na onome što imamo, a ne na onome što nam nedostaje
e) pronađemo svoj način za podizanje svoje vibracije

Jedino nemoguće jest RIJEČIMA OPISATI što sve slijedi i kakvo životno putovanje kreiramo kada na taj način ŽIVIMO!!!❤️❤️❤️

Hvala hvala hvala

Volim vas

Kristina Bulešić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s