Ho’oponopono – dekoder za vrata raja

raj

Prošle godine, pre nego što sam bio na predavanju Mabel Katz u Beogradu, praktikovao sam Ho’oponopono par meseci. Ta duhovna tehnika, alat mi je “skliznuo” u ruke “slučajno”.

Pravio sam veliko spremanje kutija za selidbu u nadi da ću ih svesti na neki minimalan broj. Našao sam knjigu “Nulte granice” u jednoj od kutija koja je bila blizu 4g zatvorena, pošto sam se jako često selio (preko 20 selidbi za par godina). To je bio jun-jul 2015.g. Knjiga koju sam pročitao je delovala kao da sam je ja napisao, zašto, ne znam.

U meditaciji mi je rečeno za Ho’oponopono da je “dekoder za vrata raja”. Danas sam pročitao da je Mabel Katz izjavila da su to “ključevi za vrata raja”.

mk

Ovo je samo mali podstrek ljudima koji su na početku praktikovanja ove tehnike, da shvate da se Istina (jedna izvorna) može dobiti sa više strana rečeno drugim načinom ili rečnikom. Topla preporuka svima da istraju (bez obzira na trenutnu situaciju) i da hopsaju što češće ili čiste, da veruju, i da znaju da je Ho’oponopono jedna od najlakših načina da ljudi skinu “hipoteku sa svoje duše” koju su dobili rođenjem.

“Toksična sećanja” su prilika da nas podsete da smo mi odgovorni za njih (ne krivi) i da sada imamo priliku da ih se oslobodimo, a istovremeno strahoviti brzo napredujemo u duhovnosti. Ako nećemo mi, jednog dana neki naši potomci sigurno hoće. Ali, oni će biti svedoci “vrata raja”, a mi preci koji smo imali priliku.

Hvala Ti… Volim Te….

-Robert Vojnić Purčar

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s