Vaša sjećanja su svačija sjećanja

sjećanja

“Pitanje je što se događa u meni da imam iskustvo unuka koji ima rak? Što se događa u meni da radim s pacijentima koji su ubojice i silovatelji? Dakle – što se događa u meni, a ne – što s njima nije u redu! Oni su savršeni! Podaci koje imamo u sebi o njima i o nama samima su ti koji kažu da su oni nesavršeni, da su bolesni. I to čistimo! Samo Božanstvo u vama to može učiniti, intelekt ne može! To treba biti jasno podvučeno. Intelekt nije taj koji rješava probleme. On započinje proces, ali ga ne rješava u konačnici.

Svi smo povezani s jednim Izvorom i taj Izvor može čistiti, On je sposoban učiniti preobrazbu. Dakle, On uzme pogrešku, preobrazi je, pročisti, i vrati natrag kao Nulu.

Vaša sjećanju su svačija sjećanja. To znači da su svi zaglavili! Potežemo jedan drugog za rukav u toj zaglavljenosti, sve dok jednog dana netko ne kaže: “Hej, pa čekaj malo! Ja to mogu otpustiti!”Tada ta osoba čisti i Božanstvo pošalje sve to u Prazninu i vrati natrag svima, ne samo njoj! Izbriše to sjećanje u toj osobi i svima koji ga imaju! Ono presječe vezu što vas drži zajedno zaglavljene i svi ste slobodni! Dobit ćete točno što vam treba direktno iz Božanstva! Jer je netko voljan biti 100% odgovoran. Pa pogledajte to! Sve što je potrebno je samo jedan od vas i svima će biti dobro! Tolika je vaša moć! Zar to nije čudesno?”

Ihaleakala Hew Len

Nenadljubic.com

Jedan odgovor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s