Ho’oponopono i ljubimac

liliDragi Hopsići,

podeliću sa Vama jedno interesantno iskustvo vezano za Ho’oponopono. Naime, moja najmlađa ćerka i sin (iz predhodnog braka) imaju jednog malog belog maltezera koga zovu Lili. Ona je njima kao član porodice koji samo ne ide u školu. Ma i da joj daju da ide, preskočila bi sve razrede koliko je pametna. Najmlađa ćerka je aktivna hopsačica godinu dana (ima 12g) koja je do sada dobila dosta “malih” dokaza da “Hvala Ti… Volim Te…” i te kako funkcioniše.

Lilika je otišla kod veterinara na zakazanu operaciju sterilizacije, sa kojom se moja ćerka nije slagala. Ona je samo ponavljala “Hvala Ti…Volim Te…” Lilika je dobila inekciju za smirenje kao pripremu pre operacije, da bi nakon desetak minuta doživela razne reakcije koje su “zbunile” veterinara. Počela se gušiti i daviti, na što je veterinar konstatovao da to nije normalno. Zatim je doktor postao jako nervozan i izjavio da neće da operiše psa. Nije imao nikakvo razumno objašnjenje, nego je iz njega samo “kuljala” nervoza. Lilika se vratila sva ošamućena, a ćerka je bila više nego presrećna.

Meni se “javila” misao da ne bi preživela operaciju, i da je “Hvala Ti… Volim Te…” odradilo ono što je najbolje za ćerku i njoj bliska prijatelje… P.S. Pre nego što objavim ovu ispovest, sve događaje i gramatiku treba da proveri i ispravi ćerka, jer je to bio uslov…hahahahaha Hvala, hvala, hvala…

-Robert Vojnić Purčar

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s