Pogled na sebe iz zvjezdane perspektive

lejla

Aloha svima! Eto s moje strane još jedne kratke priče iz srca.
Nedavno sam dala napraviti prikaz svoje natalne karte, zanimalo me tko sam ja i što mogu biti.
Kao da to ustvari negdje u dubini duše i ne znam, ali ajde…

Sve je bilo tu. Sva moja prošlost, svi obrasci, sve uloge osoba u mom životu, moja sadašnjost s izglednim varijantama za budućnost.
Bilo je dosta dobrog u toj karti, ali bilo je i manje dobrog.
Pogled na sebe iz zvjezdane perspektive bio je otrežnjujuć. Na neki način vidiš svoju sudbinu, a ne znaš objasniti kako.

Odjednom, vidjela sam ono jedino bitno.
Ako nastaviš nositi sa sobom sve terete iz prošlih života, iz ovog života, otprilike možeš zaključiti kakva će ti biti budućnost, rekla sam u sebi. Pa znaš kakva ti je sadašnjost bila do sad, napravi presliku i dobit ćeš projekciju, lako.
Sve je dobro, ako se nastavi ovaj dobar dio koji nosim sa sobom, ali, što mi donosi budućnost ako nastavim nositi ono što mi stvara težinu a „jače je od mene“ i „ne mogu“ promijeniti ?

Znam što će biti. Iako ću biti „uspješna“, uvijek će me netko isprevarati, uvijek će me netko mrziti,a i ja ću , uvijek ću u dubini duše biti tužna što nisam „uspjela“, puzat ću po podu kad nekog izgubim i moliti Boga da mi se smiluje i da umanji moju patnju. Koliko god uspješna, bit ću nemirna.Nikad mi neće biti dovoljno uspjeha i nikad neću biti zadovoljna s onim što imam. Kopkat će me crv sumnje u sve i svašta pa i u sebe, 100%znam. Al, bio je naveden u karti uspjeh i sreća neke vrste. Naravno, i to će biti.
Dakle, sad kada znam što me čeka, što da radim? Sudbo, da ti iskreno kažem, ne sviđaš mi se.

I gle – na svu sreću, imam rješenje za ovu situaciju. Imam moćno oruđe, imam snagu, imam volju, odlično! Prije 100 godina nisam imala, kao niti do prije godinu dana.
Ho’oponopono, kako lijepo zvuči rješenje ..

S obzirom na prethodni scenarij, uopće mi nije problem preuzeti odgovornost. Čija je, ako nije moja, u svim ovim scenarijima ja sam zajednički nazivnik, zar ne?
A uopće ne moram se penjati na Himalaju, ne moram tražiti rješenje na dnu mora, niti moram letjeti u svemir da bih ga našla. Sve je tu, u meni. I problemi i rješenja,i sva moja sudbina, samo trebam dozvoliti i malo se potruditi napuniti svoj um s hvala ti, volim te. Umjesto uobičajenih strujnih udara koji ga drmaju.

Što drugo reći nego hvala?
Hvala za priliku da mogu biti ona ja, koju nijedan horoskop ne može vidjeti unaprijed.
Hvala za jednostavnost oruđa.
Hvala za to što mogu odgovorno pokušati svijet učiniti boljim mjestom.
Hvala svima koji su shvatili ljepotu i snagu ove moćne tehnike, hvala i onima koji će tek shvatiti i hvala onima koji nisu još shvatili, jer nam pomažu da mi shvatimo.

Neću čekati još dva života da počnem izražavati zahvalnost i ljubav. Sad je vrijeme. Ja nemam volje više za čekanje.
Hvala ti, volim te.

-Lejla Hejja

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s