Ljubav na drugi pogled

ho

Sreli smo se ho’oponopono i ja prije par godina. Reče mi zdravo i ja njemu rekoh zdravo. Znatiželjna kakva jesam,u potrazi za mirom i srećom, rekoh sebi, ajde da čujem i tvoju priču. Čula jesam, prihvatila nisam, činilo mi se prelaganim, ma kako to može funkcionirati ako ja ne ulažem napor!?

I produžih dalje. Ulagati napor. Ho’oponopono mi je mahnulo i skromno reklo: Ako se poželiš vratiti, tu sam…I eto mene. Nakon ulaganja napora koji su donijeli i rezultate, nije da nisu, jesu. Jednog jutra, dogodi se situacija, obuzme me strah, obuzmu me brige. I odjednom, sasvim jednostavno, počnem hvala hvala hvala…
Kao da je oduvijek bilo tu u meni i samo je čekalo da izađe. Ljubav na drugi pogled. Od 11.veljače ne prestajem. Ponovila gradivo. Učim. Poželjela otići na seminar. Situacija je tu, ali ja sam smirenija.

Pa ako je i samo to čudo, a znate nas ljude i čuda, ja sam uhvatila ho’oponopono za ruku i nastavljam s njim dalje. Prihvatiti odgovornost, imati povjerenje, nemati očekivanja i stalno hopsati ponekad je i teško. Ali, ako mogu birati između straha i briga i hvala hvala hvala koje donosi mir, biram hopsati, pa makar mi i jezik dobije žulj od stalnog ponavljanja, a vjerujte mi, tako mi se ponekad čini.

-Gregorinčić

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s