Imate moć odabrati Nultu Frekvenciju

Slikovni rezultat za zero frequency

Imate moć odabrati Nultu Frekvenciju -Zero Frequency®

Doista mislite da imamo slobodnu volju?

Vjerujem da imamo moć slobodnog izbora, a ne slobodne volje. Zašto? Zato što mi nismo nikada stvarno slobodni. Mi spavamo, živeći na automatskom pilotu, dopuštajući našim programima da izaberu za nas. To činimo na podsvjesnoj razini, tako da nemamo pojma da to radimo. Mislimo da je kontrola u našim rukama, ali istina je da to nije tako.

Koji dio nas misli da upravlja, koji dio nas odabire? Da li taj dio stvarno razumije ili zna kako da učini najbolje izbore za nas? Ne mislim da je to tako.

Naši izbori su na temelju naših iskustva iz prošlosti, naših sjećanja i programa, na svim onim uvjerenjima, strahovima, mišljenjima i presudama koje su pohranjene u našoj podsvijesti.

Ako mislite da imate moć slobodne volje, razmislite o tome još jednom. Istina je da ste uvjetovano biće, da dopuštate da vaša sjećanja i vaši programi odluče za vas. Ono što stvarno kontrolira vaše izbore su svi podaci prikupljeni u vašoj podsvijesti. I kao računalo napunjeno beskorisnim starim programima, vi ste izloženi na milost i nemilost vašeg neispravnog softvera.

ALTERNATIVA-INFORMACIJE---HOOPONOPONO (2)

Mislim da nemamo slobodnu volju!

Tu dolazi do izražaja moć slobodnog izbora. Možete slobodno odabrati da reagirate uvjetovani svojim starim sjećanjima što se ponavljaju ili “Otpustiti i dopustiti Bogu” i doći u Nultu Frekvenciju – Zero Frequency® gdje dopuštate lnspiraciji (koja dolazi samo od Boga ili svemira, više sile) da pronađe savršena rješenja i odgovore za vas.

Istina je da je sve uvijek savršeno. Ono što nazivate svojim problemima su savršena iskustva koja ste sami privukli sebi kako bi postali bolji i jači, budniji i svjesniji. Kada prihvatite da je sve savršeno, da niste sami, kada otpustite i date dopuštenje onom dijelu vas koji zna bolje, inspiracija će doći.

I upravo u tome je Istinska čarolija!

Otpuštanje može biti puno lakše nego što mislite. To se može učiniti jednostavno odbijanjem da se uključite i ponavljanjrm “hvala” ili “volim te” u vašem umu.

Stoga, kad god vas zadese nesretni događaji, jednostavno izaberite “hvala” ili “volim te”, znajući u svom srcu da je sve blagoslov.

Ovo je često još jedan način da kažete ili pokažete svojim nedaćama drugi obraz, obraz ljubavi.
Morate naučiti vidjeti iza vela iluzije, jer način na koji vi vidite svoj život i sve u njemu neizbježno je veoma ograničen. Nagrade dolaze kada ste spremni otpustiti. Tek kad otpustite, vidjet ćete veliku sliku.

Kada počnete vježbati i uđete u Nultoj Frekvenciji – Zero Frequency®, sve manje i manje ćete reagirati i uključivati se, imat ćete manje mišljenja, prosudbi, očekivanja i uvjerenja. Jedan od načina da otpustite je kazivanjem “hvala” ili “volim te”. Čišćenje je poput dugmeta za zaustavljanje na CD playeru. Možete odabrati da slušate CD koji stalno svira, razgovarati s njim, pokušati da ga uvjerite da se promijeni (uključiti se) ili jednostavno možete reći “hvala” ili “volim te” (pritisak na dugme za zaustavljanje), i otpustiti ga. Imajte na umu da možete pričati sve što želite, ali CD je stvarno nemoćan. Ne može ništa učiniti. Samo će nastaviti da i dalje svira, beskrajno okrećući se u kružnu, beznačajnu, petlju. Kada otpustite, dajete Bogu ili svemiru (dio vas koji zna bolje) dopuštenje za intervenciju i uklanjanje CD-a, a kad se to dogodi, vraćate se u prazninu, do apsolutne nulte, do stanja nesputanog Blaženstva gdje inspiracija slobodno teče i gdje se čarolija odvija bez napora!

Sada ste u toku, u Nultoj Frekvenciji -Zero Frequency® koji će vas staviti na pravo mjesto, u pravom trenutku s pravim ljudima.

Mabel Katz

Preveo: Marino Matevski

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s