Razotkrivanje 

images

Članak dr. Ihaleakala Hew Len Ph.D

Čišćenje (Ho’oponopono) omogućuje da se situacija razriješi prirodno, bez razmišljanja, spravljanja sa situacijom, angažiranja ili manipuliranja. Kako greške transmutiraju u ljubav u procesu čišćenja, situaciji se dopušta da se razriješi božanski, savršeno. I to je tako sa bilo kojim odnosom ili situacijom u našem životu, bez obzira na to o čemu se radi.

Manipulacije situacijom putem razmišljanja uzrokuju kaos i zbrku. Prije svega, razmišljanje se bavi samo rezultatima, opažanjima a ne i uzrocima. Sa uzrocima se bavi čišćenje. Razmišljanje polazi od stava “Ja znam”, ali u stvarnosti samo ljubav zna. Razmišljanje traži uzroke izvan sebe. Čišćenje (Ho’oponopono) djeluje unutar sebe gdje se nalaze sjećanja koja su uzrok naših problema, bolesti, smrti.

Razmišljanje je o tome da ste u pravu, o zauzimanju pozicija, o tome što je vaš stav. Čišćenje (Ho’oponopono) je o privlačenju mira u situaciji, miru iznad svega razumijevanja, praćeno je savršenim i ispravnim rješenjima. Razmišljanje je agresivno, nameće se drugoj osobi. Čišćenje je o ljubavi, o dopuštanju ljubavi da preobrazi sjećanja u ljubav. I ono radi to nježno. Čišćenje je o stvaranju miroljubivog i prekrasnog odnosa s ljubavlju, sa svakim i sa svim.

Razmišljanje suprostavlja pojedinca prema drugima. Čišćenje (Ho’oponopono) je o miru iznad sveg razumijevanja. Razmišljanje je o pokušaju razumijevanja prirode stvari a to je izvan sposobnosti intelekta. Razmišljanje vodi do znanja koje se uvijek mjenja. Čišćenje je put ljubavi, spasenja i mudrosti.

Preveo: Marino Matevski

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s