Još malo o ljubavi

vKada živimo Ljubav, živimo Njen odraz u svemu što nas okružuje i svjedočimo kako preoblikuje svijet oko nas prema sebi. Ako smo Ljubav, osjetit ćemo nadahnuće Nutrinom koja će nam pokazati kako živjeti bez truda, napora, htjenja… Svaki naš dah, svaki korak nastojati će se pronaći u toj slici, težiti će zauzeti svoje mjesto u harmoniji življenja, u Miru.

Okupirajmo strah ljubavlju, zaposjednimo ga! Poigrajmo se na trenutak osvajača, omiljena igrom uma, i postavimo komandni centar u svom Srcu. Postavimo ljubavne stražare, glasnike… konjanike koji će putovati u svijet i slati našu ljepotu, naš mir i ljubavnu omamljenost. Izgradimo svoj kutak sazdan od Božanstva… U njemu se opuštajmo i odmarajmo, obožavajmo… Uživajmo u Tišini što nagriza napetost, nervozu i agresivnost.

Pokušajmo proniknuti u svaku stanicu našeg tijela, to nam neće biti problem, jer ga beskrajno volimo. S ljubavlju tragajmo za suštinom svog postojanja u svemu što vidimo, osjećamo. Kada se osjetimo tužnim, povrijeđenim i teškim, uđimo u svoju kućicu, svoju Oazu i obožavajmo, volimo. U jednom trenutku, od male kućice nastati će veća, pa će prerasti u golemi dvorac, posjed, imanje koje ga okružuje… zemlja u kojoj živimo, kontinent, svijet… uskoro ćemo se izgubiti u cijeloj toj apstrakciji, univerzumu Bezuvjetne Ljubavi.

Gradimo Sebe iz Sebe i stvarajmo svijet u kojem se očitujemo. Naučimo prirodnost življenja što se nalazi u nama i budimo u njoj bez priprema, planova, organiziranosti, spletki kojima nastojimo vladati sobom i svijetom.

Budimo Ljubav

– Neno Lubich

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s